Om os

Samarbejde bygger på tillid

Vi er først og fremmest anlægsgartnere

A+ Anlæg Aps er grundlagt af Hans Sørensen og Kenneth Staugaard med et ønske om at drive en bæredygtig anlægsgartnervirksomhed med fokus på gode medarbejdere og fagligt solide løsninger. Løsninger som som skaber værdi for virksomheden, kunderne og specielt medarbejderne.  

Hans og Kenneth blev udlært anlægsgartnere sammen på RTS (Roskilde tekniske skole) i 2004 og startede A+ Anlæg i 2005. Kenneth Staugaard er stadig væk aktiv i virksomheden som direktør og ejer.

Igennem årene er virksomheden vokset sig stille og roligt større og i 2017 flyttede virksomheden i lokalerne på Industriholmen 80 på Avedøre holme i Hvidovre, hvor vi findes idag. Her i Hvidovre lige udenfor København er der mere plads til en voksende maskinpark, større antal medarbejdere samt mulighed for at få indrettet os mere professionelt.

I efteråret 2023 blev pladsen for kontorpersonalet for småt. Så ny tilstødende kontorbygning blev renoveret og taget i brug. Derved er rammerne fremtidssikret for at kunne tage de næste skridt i virksomhedens ambitiøse mål mod fremtiden.

Grundlagt i 2005

Drives af grundlægger og ejer Kenneth Staugaard.

Organisation

Vi er idag 25+ medarbejdere i A+ Anlæg. Fordelt på kontoret, grå- og grønafdeling.

Adresse

Vi har til huse på Industriholmen 80, 2650 Hvidovre. Bygning 11 er administrationen og bygning: 8 er lagerhallen.

Høj Kreditværdighed

Vi har en solid og sund økonomi som er AA værdikrediteret.

Følg os på de sociale medier

Vores værdier og formål

Vision og Mission

Vi ønsker at levere fremtidens løsninger på anlægsarbejde med bæredygtighed og brugervenlighed i fokus og med kompetence og professionalisme igennem projekterne fra start til slut.
Vi overholder alle standarder og normer i branchen, og kvalitetssikrer ved løbende at kontrollere vores materiale leverancer samt dagligt at besøge igangværende projekter. Vi leverer holdbare løsninger med fokus på totaløkonomi, og påvirker projekterne så meget som muligt til en bæredygtig profil. Fokus er på drift og vedligehold, tænkt ind i udførsel og brug af de færdige rum.

 

Vi vil samarbejdet

I samarbejdet med vores kunder og slutbrugerne, starter vi altid med en grundig forventningsafstemning. Alle problemstillinger skal frem i lyset, og der skal være rene linjer fra start. Det gør, at vi kan få den bedst mulige dialog omkring udbudsmaterialet og lave et gennemarbejdet tilbudsmateriale, som vi kan stå inden for. Det store faglige overblik skaber rum for stærke løsninger i dialog med arkitekter og bygherre, og lysten til kreativitet bruges ofte til problemløsning. Det er vigtigt for os, at vi har en løbende dialog med kunder, leverandører og medarbejdere.

Vi vil solide løsninger

Vi ønsker at gøre vores projekter til noget særligt ved at skabe plads og rum til, at livet kan udfoldes. Her tager vi både højde for mennesker og fællesskaber, men også den omgivende natur og dyreliv. Dette for at højne livskvaliteten, men også for at imødekomme klimaudfordringerne. Vi arbejder for den mest bæredygtige løsning, og bruger så vidt muligt bæredygtigt producerede materialer. Vi gør hvad vi kan for at komme med løsninger på de globale klimaudfordringer fordi vi tager vores ansvar seriøst.

Vores grundlæggere er specialister

Ledelsen er professionel

Kenneth Staugaard

Direktør og Tilbudschef
E-mail: ks@aplusa.dk
Tlf: 23 74 27 41

Mikkel Darringe

Forretningsfører
E-mail: md@aplusa.dk
Tlf: 60 13 60 83

Michael Gamst-Halle

Tilbudsgiver
E-mail: mgh@aplusa.dk
Tlf: 27510565

Anne-Mette Juel Dudek

Tilbudsberegner
E-mail: a,jd@aplusa.dk
Tlf: 27 24 75 24

Simon Sivertsen

Byggeleder
E-mail: ss@aplusa.dk
Tlf: 27 24 86 77

Jerome

Sjakbajs - Grå afdeling

Maja Clementsen

Sjakbajs - Grå afdeling (Barsel)

Sofie Johansen

Sjakbajs - Grøn afdeling

Jakob Ilskov

Bestyrelsesformand

A+ Anlæg - Vi lever efter værdierne

Holdbart anlægsarbejde med bæredygtigt fokus

Vi har fokus på mennesker og fællesskaber, men også den omgivende natur og dyreliv. 

A+ Anlæg - Vi leverer altid

En professionel og pålidelig samarbejdspartnerindsats som igennem nærvær og dialog, altid søger samarbejdet i stedet for konflikten.

Scroll to Top