+45 23 74 27 41info@aplusa.dk

Vi søger: Grå Anlægsningsgartner eller brolægger

Job annonce til stilling som grå anlægsgartner eller brolægger

Kom og hjælp os med at skabe bæredygtige anlægsløsninger.

Vi er i den heldige position, at vi bliver bedt om at udføre mere anlægsarbejde, end vi kan håndtere. Derfor søger vi ekstra fagudlærte grå anlægsgartnere (brolæggere) til at hjælpe os på vores byggepladser i Storkøbenhavnsområdet. Vi har administration og lagerhall på Industriholmen 80, i Hvidovre ( Avedøre Holme).

Vi har snart 20 årserfaring indenfor anlægsfaget og vores kompetencer spænder vidt. A+ Anlæg er en anerkendt aktør indenfor mellem til større erhvervsanlægsopgaver på Sjælland. Vi er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten og leverer solide og bæredygtige løsninger til vores erhvervskunder.

Hos os ved vi, at vores medarbejdere er vores største styrke. Vi arbejder aktivt for en god balance imellem arbejdsliv og privatliv, gode muligheder for personligudvikling og tilbyder ordentlige løn og arbejdsforhold.

Hos os vil du vil opleve en arbejdsplads med kort vej fra tanke til handling. En arbejdsplads hvor ledelsen er aktivt med i hverdagen. En uformel og venlig omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og dit arbejde bliver påskønnet. Hos os arbejder vi sammen som kolleger og hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi tilbyder dig:
En udfordrende hverdag i et stærkt team af dynamiske mennesker der sætter faglighed højt. Dine kollegaer er faglærte og ønsker at være med til at løfte dig fagligt såvel som at lære noget nyt. Vi er en dynamisk virksomhed i en positiv udvikling omkring projekter, kunder og måden vi arbejder på. 

Kendetegnet ved os er, at vi har en flad struktur med højt humør og et uformelt arbejdsmiljø. 

Vi arbejder udfra et samarbejde med kunderne, hvor vi fokus på at vælge de bedste og mest bæredygtige løsninger af projekterne. Hos os vil du indgå i et fast team, og primært arbejde på større anlægsopgaver i Region hovedstaden. Din løn vil blive afstemt med dine kvalifikationer og du modtager pension efter gældende overenskomst. 

Vores forventninger til dig:
Du er uddannet anlægsgartner eller brolægger, med mod og lyst til at udvide dine kompetencer. Du er stolt af dit fag, og så er du kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt.

Vi forventer endvidere at: 

  1. Du er udadvendt, fagligt nysgerrig og har gode samarbejdsevner.
  2. Du er den selvkørende og kvalitetsbevidste type, der selvgriber bolden og udfører dine opgaver til tiden.
  3. Erfaring inden for grave- og afretningsopgaver i forbindelse med udførelsen af projekter.
  4. Du har kørekort B eller BE.
  5. Du taler og skriver dansk.  

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Læs mere omkring os og vores arbejdsplads på siden nedenfor. Vi opdaterer regelmæssigt vores Facebook og LinkedIn side med historier fra vores hverdag. 

Scroll to Top