+45 23 74 27 41info@aplusa.dk

Kommunikation- og samarbejdskursus del 3

Vores strategi foresætter mod en bedre hverdag hos A+ Anlæg.

Dagens fokus: Opnå bedre forståelse for roller og ansvar, øget samarbejde og forbedret kommunikation imellem sjakboss og henholdsvis grå- og grønmedarbejdere.

Sammen med teamcoach & facilitator Christina Merolli Poulsen fra “Dit Lederskab” forsætter vi vores arbejde med at ville gøre en forskel for vores medarbejdere og hvordan vi arbejder og samarbejder hos A+ Anlæg.

På dagens kursus blev medarbejderne opdelt i tre grupper. Hver gruppe blev bedt om at lave en proceslinje med start, midte, slut. Her fik de til opgave at tage et papkort på skift. På hvert papkort stod en opgave, som enten hørte til under sjakbajs eller medarbejder. I gruppen skulle de så svare på de fire spørgsmål til hvert kort:


1) Hvem har opgaven?
2) Hvad ligger der i opgaven?
3) Hvor er opgaven placeret? (På proceslinjen: Start, midte/løbende, slut).
4) Hvornår slipper du opgaven?


Målet med øvelsen var, at hver gruppes proces skulle være mere eller mindre ens. At medarbejderne opnår en fælles forståelse af opgaven og ansvaret, uanset hvilket team man bliver sat ind i.

Efter øvelsen var der gennemgang, spørgsmål og opfølgning.

Et forløb som skal sikre, at hver medarbejder kender alle opgaverne i en byggeproces. At hver medarbejdere bliver bevidst om, hvem der har ansvaret i hver opgave og hvor de skal “slippe” en opgave, da en anden tager opgaven over. Alt i alt endnu et kursus i at forbedre vores arbejdsmiljø og gøre os mere effektive.

Et forløb med stærk medarbejderinvolvering. Ligesom det skal være hos os.

Takker alle for gode inputs.

Scroll to Top